Extreme Kart - Aarschotsesteenweg 200E - 2230 Herselt (Aarschot) - Belgie - Tel. 016/57.17.18   
      

Klik om foto te vergrotenTaverne

Heb je geen zin om te karten en ga je gewoon mee voor de gezelligheid ? Geen probleem. In de taverne kijk je neer op het volledige circuit. Achter geluidsdempend glas kan je rustig een glaasje drinken of een hapje eten terwijl je in alle rust de races in de hal kan volgen. U kan tevens op diverse schermen de gereden rondetijden aflezen. Je kan hier rustig zitten in afwachting van uw wedstrijd of om erna te bekomen.

Ons personeel staat er steeds voor je klaar en onze bar is eveneens uitstekend geschikt om samen te zitten met vrienden of collega's en er een geslaagde avond of middag van te maken.

Uiteraard kan u kiezen uit een ruim assortiment van drankjes, desserts en heerlijke snacks, zoals : pizza baguette, hot-dog special, croque Monsieur, stokbrood en cheeseburger.

Op onze kaart vindt u o.a. open belegde broodjes, dichte belegde broodjes, hamschotel, boere vleesschotel, zalmschotel, gevarieerde koude schotel, Oostendse visschotel, ... Naast dit assortiment kan u eveneens uw keuze maken uit maar liefst 6 Buffet vormen... en om in schoonheid af te ronden zijn er de desserten, waaronder chocolademousse, vruchtensla, hazelnoot bavarois...